Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pätičku

Rekonstrukce silnice III/323 29 – aktuální informace

Na této stránce vždy naleznete aktuální informace k probíhající rekonstrukci hlavní silnice (III/323 29) v obci Libčany.

Automobilová doprava

Průběh rekonstrukce hlavní silnice v obci Libčany je rozdělen celkem do 2 etap. Pro každou etapu je barevně vyznačena jiná objízdná trasa.

Ve čtvrtek 17.10.2024 proběhne pokládka I. vrstvy asfaltové krytiny od č.p.32 (křižovatka u firmy RYKOV Libčany, s.r.o.) směrem ke služebnímu vjezdu do firmy Smart Wood Czech s.r.o. V pátek 18. 10. 2024 proběhne pokládka II. vrstvy asfaltové krytiny a v pondělí 21. 10. 2024 proběhne pokládka III. vrstvy asfaltové krytiny – poslední.
Žádáme občany, aby v tyto dny nevjížděli na daný úsek komunikace!
V průběhu příštího týdne budete včas informováni o spuštění této komunikace až po vjezd na fotbalové hřiště. Zároveň dojde k úplné uzavírce příjezdu do Libčany ze směru od lesa z Těchlovic a Hřibska. Aktuálně budou probíhat práce na tomto daném úseku.
Dbejte, prosím, zvýšené opatrnosti při průjezdu obcí, stále projíždíte stavbou.


Autobusová doprava

Od 1.9.2024 bude v provozu zastávka “Libčany – pošta” i zastávka “Libčany – jídelna”. Pro linky 102 i 104 platí stále výlukový jízdní řád.


Veřejná vyhláška – přechodné úpravy provozu

Magistrát města Hradec Králové, odbor dopravně správních agend, stanovuje přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích v k.ú. Libčany, Hvozdnice, Těchlovice, Stěžery, Boharyně, Radostov.